Programma verwijderen

U kunt Kaspersky Endpoint Security op de volgende manieren verwijderen via de opdrachtregel:

Zo verwijdert u het programma in de stille modus:

1. Voer de interpreter van de opdrachtregel (cmd.exe) uit als een beheerder.
  2. Ga naar de map waar het distributiepakket van Kaspersky Endpoint Security is opgeslagen.
  3. Voer de volgende opdracht uit:
    • Als de verwijdering niet beveiligd is met een wachtwoord:

setup_kes.exe /s /x

of

msiexec.exe /x <GUID> /qn

<GUID> is de unieke ID van het programma. U kunt de GUID van het programma achterhalen door de volgende opdracht te gebruiken:

wmic product where "Name like '%Kaspersky Endpoint Security%'" get Name, IdentifyingNumber.

• Als de verwijdering beveiligd is met een wachtwoord:

setup_kes.exe /pKLLOGIN=<gebruikersnaam> /pKLPASSWD=<wachtwoord> /s /x

of

msiexec.exe /x <GUID> KLLOGIN=<gebruikersnaam> KLPASSWD=<wachtwoord> /qn

Voorbeeld:

msiexec.exe /x {9A017278-F7F4-4DF9-A482-0B97B70DD7ED} KLLOGIN=KLAdmin KLPASSWD=!Password1 /qn